Vores priser

topaper har en gennemsigtig prisstruktur. Der er ingen skjulte gebyrer eller tillæg, og levering er altid inkluderet i prisen. Du betaler således kun den pris, der angives, når du har valgt og konfigureret dit produkt.

Skulle du mod forventning finde din tryksag billigere et andet sted, matcher vi selvfølgelig den pågældende pris i overensstemmelse med vores prisgaranti.

Standardiseringen af formater, papirkvaliteter, overfladebehandlinger og færdiggørelse betyder, at du nemt og hurtigt kan konfigurere dit produkt, så det matcher dine behov. Samtidig effektiviseres og optimeres produktionen med den nyeste teknologi og metoden samtryk.

Samtryk er en ressourcebesparende metode, hvorved så mange ordrer som muligt samles på én trykplade og dermed ét trykark. Det betyder, at vi kan tilbyde tryksager af en høj kvalitet til nogle af markedets laveste priser og samtidig minimere spild og produktionstid til gavn for både miljøet og vores kunder.

Kernen i topaper er mulighederne for nem og hurtig selvbetjening online, hvad enten du ønsker at designe online eller uploade en trykklar PDF. De fordyrende mellemled er erstattet af en kundeservice-funktion med ekspertise i tryk, hvor vi tjekker filerne manuelt og kan hjælpe dig gennem processen og rådgive dig i valg af produkter, formater og materialer.

Tip

Ved især mindre oplag er det ofte opstarten, som udgør en stor del af den samlede pris. Du kan således prøve dig frem med forskellige papirkvaliteter, formater, antal og færdiggørelse og finde den kombination, der matcher både dit behov og budget. Under konfigurationen af dit produkt kan du nemt se, hvordan de enkelte valg influerer på den endelige pris.