Inspiration

Posted in Nyheder topaper elsker By topaper.dk | September 16, 2020

Mød Startup Central, iværksætternes fordelsklub.


Her får du gode råd til udvikling af din forretningsidé, sparring med coaches og adgang til en række administrative værktøjer, som gør iværksætterlivet lidt nemmere.


Startup Central har allerede mere end 4000 medlemmer. Alle driftige ildsjæle, som er iværksættere og startups.


Hos topaper er der også startup-stemning. Med lanceringen i marts er topaper stadig i den spændende indledende fase med at skabe et solidt netværk af gode kunderelationer, på tværs af mange spændende brancher.


Netværk er vigtigt, når man er ny og gerne vil vækste. Uanset, om det er, når du møder potentielle kunder eller samarbejdspartnere, søger funding eller blot vil skabe nye relationer.


Visitkort er et simpelt middel til at gøre et godt indtryk af professionel og varig karakter.


Startup Central har fået lavet lækre visitkort hos topaper. I den forbindelse har vi stillet tre skarpe spørgsmål til stifter og CEO Anders Fogh, som du kan lade dig inspirere af. Også i dit valg af visitkort.


Hvad er det bedste råd Startup Central kan give spirende iværksættere?

Som iværksætter er det utrolig vigtigt at spørge til råds og være blandt kompetente fagfolk, som kan hjælpe med de udfordringer/spørgsmål, der forekommer som iværksætter. Derudover er det også super vigtigt at erkende, at man ikke kan alting selv. Desto hurtigere man erkender det, desto bedre stiller det dig som iværksætter, fordi så er du åben for feedback og konstruktiv kritik. Det er blandt andet noget af det, man kan få hjælp til som medlem af Startup Central.


Hvilken rolle spiller netværket for en iværksætter?

Netværk er alfa og omega, for hvis du ikke kommer ud og skaber dig et netværk, så er der ikke nogen, som kommer til at kende til hverken dig eller din virksomhed. Uanset om det drejer sig om fysiske netværksmøder eller et online netværk, er begge givende. Dog er de fysiske netværk tit og ofte for dyre, og derfor anbefaler vi at være med i nogle online netværk til at starte med. Det er også medvirkende til, at du kan få nogle personlige udtalelser, som kommer til at gavne dig på sigt.


Har det traditionelle visitkort overhovedet en berettigelse i en verden fuld af muligheder for at connecte og netværke via online medier?

Visitkortet har stadig en KÆMPE rolle, når man skal netværk og connecte med andre iværksættere. Jeg bruger det selv rigtigt meget, fordi det gør det nemmere for mig at huske personen og finde ham/hende på LinkedIn, så man kan connecte den vej, og derved opbygger du også et større netværk.


Startup Centrals visitkort er 4+4 Europafarvetryk på 400g Silk FSC papir med soft touch-kachering på begge sider. Du kan bestille dig egne her.


TIP:

Et visitkort er ikke bare et visitkort. Det er et lille, alsidigt format, som er nemt for dine kunder at have med rundt. Brug det som rabatkupon, tidsbestillingskort, bonuskort, takkekort eller noget helt femte. Kun fantasien sætter grænser.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på din første ordre.


Læs mere om Startup Central på www.startupcentral.dk , og følg med på deres sociale medier for inspirerende og motiverende indhold. Det gør vi naturligvis her hos topaper


Læs mere
Posted in Nyheder topaper elsker By Martin Tingleff | June 21, 2020

Mød Amalie Vestergaard Meyer, fashion designer.


Amalie er blandt årets 239 talentfulde dimittender fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, KADK. Kollektionen These are the colors of my dreams kan opleves på årets afgangsudstilling, Løsninger, sammen med mange andre inspirerende afgangsprojekter.


I anledningen af udstillingen har Amalie fået lavet et postkort hos topaper, som de besøgende kan tage med sig.


Men hvad har tøjdesign med tryksager at gøre? Vi har stillet Amalie 3 skarpe spørgsmål, som du kan lade dig inspirere af, når du skal vælge farver, papirkvalitet og format, så dine ideer kan komme videre ud i verden.


These are the colors of my dreams er titlen på din kollektion. Hvad er det, farver kan i en designproces?
Mit projekt har været en undersøgelse af, hvordan farver påvirker ikke bare os som beskuere, men også hvordan farverne påvirker hinanden. Med udgangspunkt i farven blå har jeg undersøgt forskellige kompositioner for at udforske, hvordan blå virker i sammenhæng med andre farver. Farver påvirker os, og fordi de gør det, er det vigtigt at bruge farver med omtanke i design. De rette farver i de rette mængder kan tilfredsstille øjet, og i mit projekt er farverne også valgt for at sprede glæde.


Tekstil og papir er begge materialer, der kan gøre ideer håndgribelige. Hvad betyder det rette materialevalg?
Det rette materialevalg betyder utrolig meget for det endelige udtryk. I mit arbejde med farver har det stor betydning for det endelige udtryk, hvilket materiale det er repræsenteret på. Vi har alle forudindtagede tanker om, hvilken farve der passer bedst med hvilken overflade - fx at blå er en kølig, glat overflade, hvor rød er en varm, omsluttende overflade. Disse associationer har været interessante at arbejde med og både imødekomme og udfordre i mit design.


Hvad kan et postkort til de besøgende mon gøre på en udstilling?
Et postkort er en lille gave, som jeg gerne vil give den besøgende. Når man gæster en udstilling, efterlades man med en masse indtryk, og indtrykket af mit design vil jeg gerne forlænge og minde den besøgende om igen og igen.


 

topaper ønsker Amalie og alle sommerens dimittender et stort tillykke! Vi glæder os til at se udstillingen.


Postkortet er A6, 4+4 Europafarver, 400g silk FSC® med soft touch-kachering på begge sider.


Husk et af Amalies flotte postkort, når du besøger udstillingen:


Meldahls Smedie

KADK
Danneskiold-Samsøes Allé 51
1435 København K


21.06.2019 - 16.08.2019


Gratis adgang - hver dag kl. 11:00-18:00


 

Læs mere
Oprettet
pr. side

2 vare(r)