Hvem er vi?

topaper er et online trykkeri med et stort udvalg af traditionelle tryksager, æsker og POS-materialer.

topaper blev lanceret i marts 2019 og er en del af Rosendahls A/S print design media.

Med mere end 117 års virke har Rosendahls et unikt indblik i den store udvikling, som branchen har gennemgået det forgangne århundrede. Ikke alene i den teknologiske udvikling og de mange nye muligheder, der medfølger, men også i udviklingen af kundernes behov.

Udviklingen fra håndsætteri og blytyper til lynhurtig online bestilling stiller store krav til en trykkerivirksomheds omstillingsparathed. Over tid og i dagligdagen.

Grundlaget for topaper tilblivelse er netop at imødekomme denne udvikling og give kunderne mulighed for selv at kunne designe og bestille de tryksager, æsker og POS-materialer, som de har brug for, gennem en nem og hurtig online bestillingsproces.

Tilgangen er ny, men DNA’et er det samme, kerneværdierne ligeså; kvalitetstryksager, ekspertise og forståelse for vores kunders behov.

Navnet topaper er inspireret af det, vi er så heldige at opleve hver dag på nærmeste hold, det som driver os. Nemlig at se, hvordan vores kunders kreative ideer, vigtige budskaber og smukke designs bliver til virkelighed og omsættes til noget håndgribeligt i form af flotte, effektfulde tryksager.

topapers vision er at være din foretrukne leverandør af både tryksager, æsker og POS-materialer. En pålidelig og værdiskabende samarbejdspartner. Det vil vi opnå ved at tilbyde vores produkter til nogle af markedets laveste priser, fri for uigennemskuelige gebyrer og leveret ganske gratis, uden nogensinde at gå på kompromis med vores høje serviceniveau eller gode kvalitet.

Tip

Følg os på Instagram, Facebook og LinkedIn, og lær os bedre at kende. Vi poster tilbud, konkurrencer og informerende og inspirerende indhold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage det vigtigste direkte i din indbakke.